Új Chef Tiffán Ede és Zsolt pincészetében: Käszdorf Dániel!!!
Kedves Vendégeink!
Örömmel adjuk hírül, hogy pincészetünk 2015 márciusától a’la carte éttermi szolgáltatással bővül,így boraink mellé most már finom ételeket is felszolgálunk.
Célunk, hogy a tradicionális baranyai konyha remekei, a hazai ízek a mai kor magas szintű gasztronómiai követelményeinek ötvözésével kerüljenek az Önök asztalára.
Számunkra rendkívül fontos, hogy az alapanyagokat helyi, vagy környékbeli őstermelőktől szerezzük be.
Új séfünk Käszdorf Dániel, aki középfokú és egyetemi szintű gasztronómiai és vendéglátóipari tanulmányai után villányi, pécsi és ausztriai éttermekben kamatoztatta tudását. Személyében egy olyan chef lesz konyhánk gazdája, aki jól ötvözi a modern gasztronómia és a tradicionális baranyai konyhaművészet stílusjegyeit.
Vendégeink kínálatunkból egy menürendszer keretein belül válogathatnak majd.
Legfontosabb célunk, hogy a konyha teljes mértékben együttműködjön a borászattal, annak érdekében, hogy a borok és az ételek tökéletes harmóniáját élvezhessék vendégeink.
Az étlapról választható ételek mellett természetesen egyéni, különleges megrendeléseket is teljesítünk.
Aktuális ajánlatainkról folyamatos tájékoztatót adunk pincészetünk honlapján és facebook oldalunkon.
https://www.facebook.com/tiffanspinceszet?ref=hl
Szeretettel várjuk Önöket Pincészetünkben!